Hilnetta's
Je leest nu
Studio Anneloes: On The Road & In The Spotlight
0
Flash Nieuwsbrief Update

Studio Anneloes: On The Road & In The Spotlight

Het allernieuwste thema van Studio Anneloes is inmiddels helemaal uitgeleverd en…wow! Alweer een overtreffende mix van kleuren en prints!

ON THE ROAD. We zijn altijd wel onderweg naar iets. Je werk, een feestje, afspraak met een vriendin, weekendje er tussenuit of een iets langere roadtrip. Je wil altijd goed voor de dag komen en het moet comfortabel zitten. Dat lukt met alle stoffen in deze collectie; de travel, het viscosesatijn en de zachte knitwear. Nog een voordeel, je kunt verschillende laagjes creëren wat heel fijn is bij de naderende herfst. Layering noemen we dat.

De kleuren vormen de colourflow van dit thema. Perfect voor zowel de blauw als de zwart liefhebbers! Nightblue, van de rivieren, Dark Sahara van de hooivelden, soft pink en oranje van de avondgloed die we tegemoet rijden. De prints zijn ook divers, strepen & ruitjes voor broeken en blazers, een top met retro print en de zwart-witte Flame dress is ook zo’n topper! Kun jij nog kiezen?? Shop hier online.

IN THE SPOTLIGHT Wat een bijzonder thema, dit is echt 100% Anneloes. Het meest bijzondere is dat je dé signature Studio Anneloes print hierin terugziet! Zowel in zwart/wit als in zwart/dark sahara.

Dit is wat Anneloes zelf over het ontwerpproces van deze print vertelt: “De print moest vrouwelijk en tijdloos worden, met een premium uitstraling. Dat zijn de kernwaarden van Studio Anneloes. We kwamen al snel op exotische tegelmotieven. Die geven het hele jaar door een vakantiegevoel en ze hebben een chique uitstraling.”
Wij van More of Me zijn erg enthousiast en vinden deze print zeer geslaagd en het blijkt inmiddels dat onze klanten dit ook vinden!

Het is dan helemaal geweldig dat er nu ook een prachtige tassencollectie is gelanceerd met deze print. Je kunt ze in de winkel bewonderen en ze zijn echt waar fanTAStisch !!

Ben je een echte Studio Anneloes fan? Dan wil je jouw outfit echt afstylen met een van deze tassen! Het frame is gemaakt van gerecyclede PET-flessen, de afwerking is van restleer. Extra weetje; de tassen zijn vervaardigd in hetzelfde atelier waar ook de Louis Vuitton tassen gemaakt worden, hoe leuk is dat? Wacht vooral niet te lang, want de oplage is beperkt en we hebben er nog maar een paar. Zorg dat je dit collectors item bemachtigt. Shop ze hier online.

author-sign
hilnettashouseoffashion
×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?
×