Hilnetta’s House of Fashion (voorheen More of Me) is al bijna 20 jaar een speciaalzaak op het gebied van modieuze en betaalbare vrouwenkleding. Je vindt ons aan de Nieuwstad 20 vlakbij het treinstation en het prachtige historische centrum van Hanzestad Zutphen.

Bij ons worden wekelijks nieuwe mode-items in kleine oplagen en passend bij het huidige seizoen geleverd zodat je altijd iets nieuws treft. Laat je verrassen! Je kunt bij ons je hart ophalen aan de nieuwste stijlen van modieuze merken als Studio Anneloes, ZIP73, Nukus, Esqualo, Ibana, My Essential Wardrobe en Elias Rumelis. Daarnaast hebben we regelmatig uitblinkers en accessoires van andere mooie merken als Rino & Pelle, Chabo bags & Jackets, Unisa schoenen en Dwars sneakers.

Wij hechten erg veel waarde aan een juiste pasvorm, eigentijdse designs en prettige stoffen. Met de door ons persoonlijk voor jou bij elkaar gezochte items van de verschillende merken bieden we dan ook een ruim assortiment dat qua kleurstelling en stoffenselectie uitstekend bij elkaar past. En dat onze merken een eerlijke en duurzame wijze van produceren hanteren mag ook vanzelfsprekend zijn.

Hilnetta’s House of Fashion all you need!
HoF-dames Hilde, Hilnetta, Daphne, Simône, Danice & Inge!

×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?
×