Hilnetta's
Je leest nu
EsQualo & Zip73
0
Flash Nieuwsbrief Update

EsQualo & Zip73

Het Nederlandse modelabel EsQualo verrast ons elk seizoen weer met een prachtige veelzijdige collectie. Zo ook dit najaar..

Kleurrijke eyecatchers en onmisbare basics vormen een basis waarmee je een outfit kunt veranderen van casual thuis, mooi op kantoor en hip naar een feestje. EsQualo staat voor mooie breisels, bijzondere prints in viscose en andere natuurlijke materialen. Wanneer je bij ons in de winkel bent laten we je graag wat mooie items zien! Check hier de collectie online.

De Zip73 liefhebber weet inmiddels dat je er voor sommige items snel bij moet zijn. Broeken met de perfecte pasvorm, blouses met de leukste details, de bekende ‘G’-top steeds in een ander ‘jasje’ en van de mooiste travel. Dit najaar een geweldig zwart bomberjack en een blazer in verschillende materialen: travel/jeans.

De dikkere travelkwaliteit van de broeken, in een effen kleur of met leuke print, maakt deze perfect voor de frissere dagen. Na de gekleurde pakken is deze levering in rustige tinten; zwart, zand en écru.
Er ook prachtige items in (jeans)blauw onderweg… Hopelijk hangen deze dit weekend al in de winkel.

Wij helpen je graag om Zip73 te combineren met onze andere merken in de winkel! Check hier de collectie online.

author-sign
hilnettashouseoffashion
×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?
×