Hilnetta's
Je leest nu
Shoe Love is True Love
0
Flash Nieuwsbrief Update

Shoe Love is True Love

Deze quote hoort bij de echte schoenenliefhebber die bij elke outfit het juiste paar wil combineren. Voor de een is dat belangrijker dan voor de ander. Toch kan net die kleurrijke sneaker of dat mooie rustige laarsje een wonder doen voor je net gekochte items.

Niet elke schoen staat even mooi bij een flair broek of bij een jurk. Bij More of Me adviseren we je graag vanuit onze prachtige schoenencollectie. We hebben verschillende mooie laarsjes van UNISA met een sleehak. Ja, de sleehak is de huidige trend en het loopt waanzinnig lekker.

In Nederland wil het nog weleens regenen, laat je mooie schoenen thuis en kies voor een paar über hippe regenlaarsjes van dit merk!

Een fijne sneaker mag ook niet ontbreken; bij ons van DWRS, PXSHOES en NUKUS, zelfs met een warm ‘bontje’ op of in de schoen. Natuurlijk ontbreken ook de stoere booties niet in zwart, bruin en winterwit. Multi inzetbaar onder diverse outfits.

De keuze is al groot en wordt binnenkort nog aangevuld met lange laarzen. Gun jezelf een paar – New Shoes – want daar worden je voeten blij van en jij ook! Check hier alle shoes online.

author-sign
hilnettashouseoffashion
×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?
×