Hilnetta's
Je leest nu
BBRRRRR, is het al koud?
0
Flash Nieuwsbrief Update

BBRRRRR, is het al koud?

Nou, dat valt mee, al hebben we wel afstand genomen van de zomer. Toch kan het in Nederland ineens omslaan met het weer en zit je ineens te bibberen op je fiets. In de winkel hebben we een mooie diversiteit aan heerlijke jassen. Je kunt er maar beter klaar voor zijn…

Dubbelzijdig (!) te dragen lange jassen van Rino & Pelle, de zogenoemde ’dekbedden’. Van ditzelfde merk super zachte ‘faux fur’ jasjes en natuurlijk de altijd populaire Bubbly-vesten in mooie tinten. Heb je die eenmaal aan dan trek je die niet meer uit, want zowel binnen als buiten te dragen.

Van Nukus gezellige lange (teddy) gilets of de prachtige Made in Italy-coat met driekwart mouw. Wollen overgooiertjes voor herfstige dagen, of de extra dikke winterjas die het redt tot -15. BBRrrr..

Ook van Esqualo zijn de jassen binnen. Deze combineer je moeiteloos over de supervrouwelijke collecties van dit fijne Nederlandse merk. Zo kunnen we nog wel even doorgaan……kom gauw kijken want ze worden al verkocht. Zo kan ‘jas kopen’ ook van jouw To-Do lijstje af.

Shop hier jassen online.

author-sign
×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?
×