Hilnetta's
Je leest nu
We zijn weer geopend!
0
Nieuwsbrief

We zijn weer geopend!

De winkel is weer GEOPEND! Het voelt wel een beetje dubbel, maar Staatssecretaris Mona Keijzer heeft de consument opgeroepen om toch vooral bij je ‘Local Hero’ te blijven shoppen. Deze ‘Local Hero’ staat dus weer graag voor je klaar.
Uiteraard houden we ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM. De openingstijden zijn iets aangepast: dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Private Shopping
Kom je liever niet op een moment waarop er anderen (kunnen) zijn? Maak dan ‘n afspraak voor ‘Private Shopping’. Dit kan ook buiten de reguliere openingstijden.

Surprise
Laat je verrassen met een verrassingspakket! Op basis van de gegevens die we al van je hebben stellen we een pakket samen en bezorgen het bij je thuis. Jij mag lekker passen & kiezen en achteraf sturen we je een Tikkie voor de betaling. Wil jij zo’n verrassingspakket? Laat het ons weten!

Kadobon
Wil je iemand een hart onder de riem steken omdat deze persoon het echt even nodig heeft? Geef dan een kadobon van More of Me. Deze kunnen we ook opsturen of thuisbezorgen.

Online Shopping
De webshop is uiteraard 24/7 geopend: www.moreofme.nl/webshop/. We sturen het graag naar je op. In Zutphen en omgeving kunnen we het meestal nog dezelfde dag bezorgen.    

Je kunt ons bereiken op verschillende manieren:
Tel: 0575-545855
App: 06-30581715
Mail: shop@moreofme.nl

We hopen je snel weer te zien, maar boven al: Stay Safe!
Liefs, Hilnetta, Naomi & Hilde

author-sign
×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?
×