Hilnetta's
Je leest nu
Nieuwsbrief maart
0
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief maart

Lieve klanten,

Vanaf deze week is More of Me voorlopig gesloten. Met pijn in het hart heb ik deze beslissing moeten nemen. Niet omdat het kan, maar omdat het moet!! Het is niet langer verantwoord om mezelf, mijn medewerkers en niet te vergeten jullie onnodig risico te laten lopen. We moeten goed voor elkaar zorgen en dit is de enige manier waarop we dat kunnen doen.

Het is een lastige periode waarin we nu leven. Niet alleen voor de getroffen zieke mensen en de extra drukte voor bepaalde beroepsgroepen, ouders die omwille van hun omgeving en kinderen thuis (moeten) blijven. Ook voor ons kleine ondernemers valt het zwaar omdat er juist geen sprake is van drukte en personeel tijdelijk zelfs “overbodig” lijkt.

Samen moeten we proberen deze moeilijke periode zo goed als mogelijk door te komen. Het virus is ook in onze economie geslopen en we moeten sámen zorgen dat onze Local Heroes er nog zijn aan ’t einde van deze spannende rit.

WEBSHOPPEN!?

De winkel is dan wel gesloten, maar de webshop blijft gewoon geopend zodat je niets hoeft te missen van die super leuke voorjaarscollectie die we voor al jullie hadden ingekocht. Snuffel eens lekker rond op www.moreofme.nl/webshop/ en laat je verrassen! De nieuwste collecties van o.a. Studio Anneloes en haar lieve zusje L.O.E.S. staan nu online. De schoenen van Unisa en DW\\RS zijn ook zeker het bekijken waard. En als je van een ‘uitverkoopje’ houdt, kijk dan eens in onze ‘outlet’. Binnen de gemeente Zutphen kunnen we de orders meestal nog dezelfde dag leveren via de Zutphense Fietskoeriers of door ons zelf. En als het toch niet naar wens blijkt, halen we het gewoon weer bij je op. Deze extra service bieden we graag om het jou wat gemakkelijker te maken. Woon je iets verder weg, dan versturen we het uiteraard voor je zoals je gewend bent.

KORTINGCODE: SPRING2020

Help jij ons, helpen wij jou met deze 10% kortingcode voor de webshop!

Heb je iets leuks gezien maar vind je het lastig om online een hele set samen te stellen? Stuur dan een mailtje (shop@moreofme.nl) met je wensen, favo items en maat, dan stellen we een verrassingsbox voor je samen. Betalen achteraf via Tikkie is hierbij mogelijk, we helpen je graag op alle denkbare manieren! Laat ons weten wat we voor je kunnen doen.

We blijven jullie inspireren via Instagram & Facebook. Zo kunnen we contact houden, als is het dan op afstand. We vinden het erg leuk om ook wat van jullie terug te horen!

Heb je vragen, dan kun je mailen naar : shop@moreofme.nl of bel 0575 545855

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar. Hopelijk tot snel!

Liefs, Hilnetta, Naomi & Hilde

author-sign
hilnettashouseoffashion
×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?
×