Hilnetta's
Je leest nu
Studio Anneloes : Travel Chapter & Musthaves
0
Flash Nieuwsbrief Update

Studio Anneloes : Travel Chapter & Musthaves

Zoals bekend volgen de thema’s van Studio Anneloes elkaar in raptempo op. En tussen de thema’s door komen soms nog extra leveringen, items die je echt niet wil missen. Het nieuwste thema heet TRAVEL CHAPTER en de levering SUMMER MUSTHAVES is er extra bijgekomen.

Reizen doen we zeker in dit seizoen het liefste, met auto, trein of vliegtuig. Heerlijk relaxen in de zon, een stevige wandeling in de bergen. Flaneren over de boulevard of een liedje zingen bij een kampvuur. Voor elke activiteit zit er een geschikt kledingstuk in deze collectie. Een fijne (cargo)short of skort (een combi van een short en rok) of een feestelijke lange jurk. Ook fijne broeken en een toffe jumpsuit.

Goed vertegenwoordigd is de kleur rood, dé kleur die we heel 2024 gaan zien. De kleur van passie, power en liefde. De andere hoofdkleuren in dit thema zijn new coral, offwhite en black. Krachtige kleuren die eindeloos te combineren zijn. Natuurlijk zijn veel items in travelstof (kreukt niet en er past veel van in de koffer), maar ook viscose-satijn en chiffon met lurex. Kom vooral deze geweldige collectie bekijken en passen in de winkel!

NB. Woensdag 19/5 komt drop 3 van dit thema binnen. De kleuren zijn zwart&wit, dus perfect te combineren met de items uit drop 1 &2.

Check hier de collectie van Studio Anneloes.

SUMMER MUSTHAVES
Wanneer je een aantal fijne en veelzijdige basisitems in je kast hebt zijn de combinatie mogelijkheden eindeloos. Met deze gedachte is de collectie Summer Musthaves ontstaan. Het bekende Simplicity jurkje, de City Bermuda, lange travelrok Chloe, blouse Bobby, de Angel jumpsuit of top Vive. Nieuw is skort Evie (van voren een rokje, van achteren een short). Alles is effen in de kleuren new fuchsia, rood, dark blue & black. Mix and match.

author-sign
×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?
×