Hilnetta's
Je leest nu
Hoogzomer collecties
0
Flash Nieuwsbrief Update

Hoogzomer collecties

Het seizoen begint in februari/maart met voorjaarscollecties. Nu de zomer echt gaat beginnen, komen de collecties met heerlijk luchtige items binnen. Het is nl. beter om luchtige kleding te dragen, dan om zo min mogelijk kleding te dragen. Kleding beschermt je huid tegen de felle zon en helpt ook om je huid koel te houden. Kom maar op met de zon & warmte.

Dat was fijn uitpakken die nieuwe hoogzomer items van My Essential Wardrobe, Culture en Soaked in Luxury. Heerlijke luchtige stoffen zoals viscose, linnen en katoen. Een uitgebreid kleurenpallet van ingetogen blauw & beige tot blauw/groen tinten en zomers koraal.

We zetten wat kledingstukken in de spotlight:  Een trendy linnen pak inclusief gilet, een wijde short met bijpassende off-shoulder top in een Delfts blauw streepje. Een gebreide prachtige set van rok + top en comfy tricot jurk. Check hier de gehele collectie van My Essential Wardrobe.

Een prachtig kort bloemen jasje in glanzende stof, een vrolijke jumpsuit, mooi geborduurde blouses en jurkjes, viscose blouses met bijpassende lange rokken of een vakantie vibestrokenjurk. Check hier de collectie van CULTURE.

En natuurlijk nog meer luchtige blouses en jurken, want dat draagt zo heerlijk in de zomer. Kortom, dit moet je echt even in real life zien en wij helpen je graag om de beste keuze te maken.
Check hier de collectie van Soaked in Luxury.

author-sign
×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?
×