Hilnetta's
Je leest nu
Zip73 : najaars event zaterdag 22 oktober
0
Flash Nieuwsbrief Update

Zip73 : najaars event zaterdag 22 oktober

Zet ‘m vast in je agenda! Zaterdag 22 oktober Zip73 najaars-event van 10.00 – 17 uur, hapjes & drankjes worden verzorgd. Cornelie van Zip73 is aanwezig, uiteraard ziet zij erop toe dat je met een fabulous outfit naar huis gaat.

Daarnaast maak je bij je aankopen bovendien kans op een kadobon twv €139,95. Die wil je toch winnen?!

Nog een extraatje van ons : je spaart op deze dag dubbele punten!!

De najaarscollectie van Zip73 bestaat uit classy items in zwart, beige & offwhite. Mooie rustige kleuren, maar door de modellen, stiksels en prints toch stuks voor items ’to watch’. Gewoon bijzonder in zijn eenvoud.

Liever wat kleur? Zeker, is ook aan gedacht. Geweldige pakken in cobalt, fuchsia, zeegroen en rood. Va-va-voor! Daarin mag je gezien worden…

Ook is er een thema met prachtige items in jeans & blue. Vanaf deze week verkrijgbaar. Deze wil je hebben!!

De collecties van Zip73 worden ontworpen in ’s-Hertogenbosch. De 73 staat voor deze mooie Brabantse stad (073) De ZIP staat voor de rits. In 2014 is het merk ontstaan, na een jarenlange ervaring in damesbroeken.
De 1e collectie bestond voornamelijk uit broeken. broek met een goede en hoge pasvorm in mooie kwaliteiten. Broeken die ook in halve maten (inch maten) gemaakt worden. Waardoor iedereen een perfecte broek kan vinden.
Inmiddels is Zip73 een mooi merk met veel meer dan alleen die goede broek in een inch maat. Ook tops, jurkjen, jumpsuits en blouses.

Mix en Match is de kracht!

author-sign
hilnettashouseoffashion
×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?
×