Hilnetta's
Je leest nu
Week van de STENEN winkel
0
Flash Nieuwsbrief Update

Week van de STENEN winkel

Van 8 tot en met 14 mei is het niet alleen LANDELIJK ‘de week van de stenen winkel’, maar natuurlijk ook bij More of Me in Zutphen.

Winkels in elke stad of dorp zorgen voor sfeer en gezelligheid, het brengt mensen samen en zorgt voor leuke ontmoetingen en gesprekken. Producten zien, voelen en ruiken, een goed persoonlijk advies krijgen zodat je een geslaagde aankoop doet. Dat is wat belangrijk is.

Steun de zelfstandige winkelier in jouw buurt, want deze heeft het de afgelopen jaren niet altijd even gemakkelijk gehad. Doe van 8 tot en met 14 mei 2023 het volgende…

– Koop in de week van 8 tot en met 14 mei een extra een product bij een lokale winkel.
– Zet jouw favoriete lokale winkel in het zonnetje via social media. Geef bijv. een like of een reactie op een Facebook of Instagram-post van de winkels in jouw buurt, of deel een van hun berichten. Kost je helemaal niets, maar het helpt stenen winkels wel nieuwe mensen te bereiken.
– Plaats zelf een bericht op social media met de hashtags #weekvandestenenwinkel , #koopklein en #moreofme. Maak bijvoorbeeld een foto van een product dat je bij ons hebt gekocht en plaats deze hashtags eronder. Hiermee help je de boodschap te verspreiden dat de lokale stenen winkels in jouw buurt een bezoek waard zijn.

De winkels in Zutphen die meedoen aan deze actie doen allemaal iets leuks voor hun klanten deze week. Zo maak je bij More of Me deze week kans op een paar prachtige schoenen naar keuze en een Crossbag van Studio Anneloes. Die wil je toch winnen?! Zorg dat je ons volgt op Instagram of Facebook, dan zie je vanzelf wat wij voor je in petto hebben.

author-sign
hilnettashouseoffashion
×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?
×