Hilnetta's
Je leest nu
Upclose & Personal : Bo Wilkes by Studio Anneloes
1
Flash Nieuwsbrief Update

Upclose & Personal : Bo Wilkes by Studio Anneloes

Bo Wilkes – bekend van onder andere Echte Gooische Moeders – heeft een collectie met heerlijke kleurtjes collectie gemaakt i.s.m. samen met Studio Anneloes. Knallend fuchsia, fris groen, zacht roze, helder blauw en basic zwart. Het geeft kleur aan een donker najaar.

Wat zegt Bo er zelf eigenlijk over ? 

“Op het gebied van fashion was 2022 een onvergetelijk jaar, met deze kleurrijke collab met Studio Anneloes als kers op de taart. Alles wat er om ons heen gebeurt, vraagt om positiviteit en daar draait deze collectie om. Roze is mijn ‘happy colour’, groen staat voor ‘groei’ en blauw zorgt voor ‘zelfvertrouwen’. Van deze kleuren krijg je vanzelf een glimlach op je gezicht”. 

Bij ons kwam die lach er zeker! Roze, groen, fuchsia, blauw, effen of in een kekke print. In de combinatie met zwart kun je het zelf zo bont maken als je wilt.

De mooie roze broek met een fijne blouse, daarover een heerlijk zacht vest of wat dacht je van het te gekke gekleurde batik jasje? De populaire Lady blouse met de poppetjes, ook zo’n vrolijk ding. Bij het schrijven van dit artikel zijn er nog een paar! Hurry Hurry! De trui van lamswol met de chique zijde-look mouwen was in zwart gelijk uitverkocht, in de lichte kleur zijn er nog een paar. Deze collectie sprint de winkel uit…

Shop hier Studio Anneloes online.

author-sign
hilnettashouseoffashion
×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?
×