Hilnetta's
Je leest nu
Studio Anneloes
0
Flash Nieuwsbrief Update

Studio Anneloes

Wat een heerlijke thema’s komen er toch voorbij! Eerst nog even aandacht voor het thema “Living on Vacation”. De aftrap was de kleurencombinatie van roze & rood gevolgd door het altijd mooie zwart/wit. Effen en heerlijke bloemenprints, met luchtige blouses die je koel houden. Het gaat altijd snel, wil je nog iets? Check onze voorraad online, via Whatsapp (06-30581715) mag je altijd iets reserveren.

Daarna werden we blij gemaakt met “The Suitcase collectie”, oftewel heerlijke zomerse jurkjes en jumpsuits die zo de koffer in kunnen, eenmaal op bestemming kun je gaan flaneren. De bekende Simplicity-dress is er nu ook in hele toffe kleuren! Het ideale jurkje om sportief te dragen overdag en voor een etentje met een mooie hak. Ook deze voorraad wordt steeds kleiner, check ‘m snel.

Last but not least: “Seen in Ibiza”. Ben jij al eens op Ibiza geweest? Op deze idyllische plek kunnen twee werelden naast elkaar bestaan. Ze versterken elkaar zelfs, de luxe en de vrijheid. Ibiza is een eiland van uitersten, net zoals deze collectie. Tce beginnen met een wandeling langs de prachtige, eindeloze zandstranden op het oosten van het eiland. Je blend met de kleuren taupeoffwhite en blush gemakkelijk in de omgeving van adembenemende rotsen en kliffen. Aan de andere kant is Ibiza ook een plek van luxe, jachten en fancy restaurants. Lekker flaneren over de boulevard in een travel pak in denim blue of schitteren in een effen offwhite satijnen pak of heerlijke jurk. De kleur Taupe is happening, ook wel het zusje van grijs genoemd maar dan met meer warmte. Hierdoor is de kleur goed te combineren met accentkleuren en prachtig ton sur ton. De moeite waard om te bekijken hoe jou deze kleur staat.

Deze week is er als afsluiting van dit thema nog een mooie kleurcombinatie bij met de nieuwe kleur terra, offwhite en zwart bijgekomen. Mix & match maar raak… Shop hier Studio Anneloes online.

author-sign
×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?
×