Hilnetta's
Je leest nu
Studio Anneloes : Parisian Chic
0
Flash Nieuwsbrief Update

Studio Anneloes : Parisian Chic

Tijdens een avondje uit wil een Parisienne eruit zien alsof ze last minute iets uit de kast heeft getrokken, terwijl ze in de realiteit wel degelijk heeft nagedacht over haar outfit. ‘Je ne sais quoi’ gaat ook op voor een avond buiten de deur. De sleutel tot succes is het vinden van de juiste balans. Een glittertop met een jeans, een opvallende outfit met een neutrale make-up, een jeans met hoge hakken of juist een glam broek met loafers.

Voor de Franse sfeer en look hoef je niet tot je vakantie te wachten; dit thema geeft jou nu al dit gevoel. Een variatie van texturen en kleuren, luxe materialen en romantische prints.

Een blouse en een rok die je een duik laat nemen in een schilderij van Claude Monet, de pied-de-coq print in travelstof, op en top Parijs in de Jeanne shine top (nog een feest of bruiloft in aantocht?). Een must have, want het zit geweldig, is de Jenny blazer en de Maeve broek van een crêpe katoenmix in de kleur kit.

Een tweede must have is de shiny donkerblauwe broek met oh zo leuke top. Deze gaat erg hard, nog maar een paar maatjes!

De kleur mauve doet zijn intrede en deze rustige maar chique kleur gaan we in toekomstige collecties nog meer tegenkomen.

Dit prachtige thema heeft nog veel meer te bieden en dit blijven tenslotte maar plaatjes. Come and see it yourself!

Shop hier Studio Anneloes

author-sign
hilnettashouseoffashion
×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?
×