Hilnetta's
Je leest nu
Studio Anneloes: Icons & Party
0
Flash Nieuwsbrief Update

Studio Anneloes: Icons & Party

Deze collectie is geïnspireerd op het boek ‘Icons’ van Oscar Abolafia; de iconen van deze wereld waar meestal het noemen van alleen de voornaam volstaat.

Draagbaarheid en veelzijdigheid, oog voor detail en materiaal. Ook hier en daar een tikkeltje party bij sommige items door de glanzende velvet stof, rijke jacquards en crepestoffen met lurex.

Diepe rijke kleuren die passen bij het najaar: Dark Green, Deep Purple en Grape. Mooi te combineren met lichte als donkere kleuren. In de prints komen zowel deze  kleuren samen alsook kleuren uit vorige thema’s zoals Kit, Bordo en Bronze.

De eerste levering hangt net in de winkel, een mooi travel pak in Grape, te combineren met een effen blouse of met print. De Marilon autumn leaves broek geeft ook veel leuke mogelijkheden. Kom het gezellig zelf bekijken!

Shop hier Studio Anneloes.

Dit seizoen zien we in veel collecties metallics, glans en glitter. Zowel bij kleding, alsook schoenen en riemen. De tijd dat je alleen mocht shinen met Kerst ligt gelukkig achter ons! Je kunt lekker all the way gaan in een heel ‘gouden’ of ‘zilveren’ pak, maar een riempje met glitter geeft een rustige outfit net een beetje spice.

Studio Anneloes brengt ons een Party collectie en daar zijn we blij mee. Denk aan een mooie zwarte Essentials broek en daarop het prachtige truitje met multi color glitters! De achterkant heeft een open stukje en een vrolijke strik.
Hou je van diep paars/blauw? Kies het bijzondere pak met wijde broek, Feest factor garantie! Liever brons en velours? Deze broek en top doe je niet meer uit zo comfortabel, je kunt er ook stralend mee op de bank.

author-sign
×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?
×