Hilnetta's
Je leest nu
Studio Anneloes : DROOM GROOT & ESSENTIALS
0
Flash Nieuwsbrief Update

Studio Anneloes : DROOM GROOT & ESSENTIALS

De inspriratiebron voor deze prachtige collectie is het boek ‘Droom Groot’ van Eva Jinek. Dit boek viert de kracht van het doorzettingsvermogen van diverse vrouwen die hierin hun persoonlijke verhaal vertellen. De kleuren en modellen in dit thema stralen net zoveel power uit als deze vrouwen. 

Deze levering brengt de nieuwe kleur cappuccino, een rustige en warme nieuwe najaarskleur die je niet alleen combineerd met zwarte en donkerblauwe ESSENTIALS. Gecombineerd met plum en raspberry wordt het verrassend warm en classy.

Niet alleen in travelstof, maar ook in viscose-silk. Op de feestelijke set in deze viscose-silk is al enthousiast gereageerd. Ook is er net een geweldige plissé-set in raspberry binnengekomen, die wil je! Naast natuurlijk de prachtige items in travelstof.

In dit thema kun je heel mooi voor ton sur ton kiezen, colour blocking en prints. Het gewatteerde jasje in raspberry, een snoepje in een glitterpapiertje, kan gecombineerd worden met de hele collectie. En dan de geweldige sneakers……

Ook zijn er 3 nieuwe tops in donkerblauw, zwart en cappuccino. Een perfecte toevoeging aan je garderobe, een goede basis is immers het halve werk. Noem ze gerust Bestsellers, want ze zijn nu al zeer geliefd.

Bekijk de gehele Studio Anneloes collectie hier.

Daarnaast heeft Studio Anneloes haar BASICS een update gegeven en ze heten nu ESSENTIALS. Er zijn kleine aanpassingen op bestaande items, maar er zitten ook nieuwe items in deze basiscollectie. Bijv. 2 modellen jeans, beiden super comfortabel. En een mooi gebreid truitje in zwart/offwhite streep, de jumpsuit is er nu met wijde pijp en er is weer een goede basisjurk met 3/4 mouw. En last but nog least: de geliefde Evi blouse is (met een leuke kleine update) weer terug! Alle items zijn er in donkerblauw en zwart. Kom deze gerust eens passen, zeker weten dat je er blij van wordt.

Check hier alle ESSENTIALS.

author-sign
×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?
×