Hilnetta's
Je leest nu
Shoes, shoes, shoes….
3
Flash Nieuwsbrief Update

Shoes, shoes, shoes….

Een schoen maakt of kraakt je outfit; je kunt nog alles zo mooi op elkaar afgestemd hebben, de finishing touch is de juiste schoen! Los van het aspect dat het goed is voor je voeten om geregeld af te wisselen, past dezelfde schoen niet bij elke broek of jurk. 

“Ik heb nog wel witte sneakers of een zwart laarsje”, horen wij geregeld als antwoord op de vraag welke schoenen iemand bij de outfit wil gaan dragen. We laten op dat moment dan graag zien welke ‘veel leukere’ opties er zijn. Kies een keer die sneaker met al die kleurtjes, die mooie slingback (super hip deze zomer), een leuk klompje of dat gezellige slippertje wat je zo in je tas meeneemt. Kies eens voor goud in plaats van wit, altijd een leuk accent! Er zijn zoveel leuke mogelijkheden.

Je koopt die specifieke schoen niet voor die ene nieuwe outfit, want bij een rustige look geeft die bepaalde mooie schoen ook weer een leuk accent. Het is soms letterlijk outside the (shoe)box denken en wij helpen je daar graag bij. 

TIP 1: koop een riem in de kleur van je schoen en je combineer mogelijkheden worden nog groter. 

TIP 2: koop een kledingstuk minder, maar in plaats daarvan een paar schoenen. 

TIP 3: neem een outfit mee naar de winkel die maar in de kast blijft hangen, met het juiste paar schoenen erbij wordt deze ineens weer über cool! 

Bij More of Me hebben we schoenen van de merken DWRS, Unisa & PX shoes. Een uitgebreide collectie en paar voor paar heel betaalbaar. Zo hebben we al een fijne sandaaltjes van leer voor €59,95.

Laat je inspireren in de winkel en wie de schoen past, trekke hem aan!

Check hier alle shoes.

author-sign
×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?
×