Hilnetta's
Je leest nu
Nieuwe collectie zip73
0
Flash Nieuwsbrief Update

Nieuwe collectie zip73

Ook dit najaar brengt Zip73 een prachtige nieuwe collectie. Hoofdkleuren in deze collectie zijn zwart, army groen en aubergine.

De collecties van Zip73 worden ontworpen in ’s-Hertogenbosch. De 73 staat voor deze mooie Brabantse stad (073). De ZIP staat voor de rits. In 2014 is het merk ontstaan, na een jarenlange ervaring van ontwerpster Ilja in damesbroeken.
Ze wilde hippe broeken maken met een goede pasvorm in mooie kwaliteiten. Het bleek al snel zo’n groot succes dat de collectie uitgebreid werd met mooie tops en blouses, rokken, jurken en blazers. Zip73 is inmiddels een compleet merk met veel meer dan alleen die goede broek. Het zijn complete collecties met een eigen handschrift.

Mix en Match is de kracht!
100% van onze productie vindt plaats in Portugal en het wordt duurzaam geproduceerd. Er wordt uitsluitend gewerkt met mooie kwaliteiten uit Spanje en Italië, waardoor de lijnen kort blijven. Dit zorgt voor minder transport en minder vervuiling. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. Naast natuurlijk een hippe en comfortabele collectie.

Check hier de eerste items uit de Zip73 collectie voor de najaar.

author-sign
×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?
×