Hilnetta's
Je leest nu
New in!
0
Flash Nieuwsbrief Update

New in!

Toe aan iets nieuws? Elke week komen er nieuwe collecties binnen, het gehele jaar door. Zo weten we zeker dat we altijd iets nieuws en verrassends aan je kunnen laten zien. Bijv. Studio Anneloes.

Studio Anneloes heeft onlangs de collectie “Like a Parisienne” gebracht. Prachtige items met zwart als basic en knallend cobaltblauw voor de frisse touch. Ook de pinstripe collectie komt hierin weer terug. Comfy & super stylish.

Deze week en volgende week wordt er alweer een nieuw thema uitgeleverd : “Out of Office”. Dit thema vraagt erom om echt even tijd voor jezelf te nemen, me-time. De hoofdkleuren die hierin centraal staan zijn groen en donderblauw. De nieuwste basiskleur dark sahara komt ook hierin terug, net als een vleugje donker bruin. En ja dames, donker bruin is echt een prachtige kleur voor de zomer! Het wordt getipt door de grote modemerken, dus logisch dat Studio Anneloes het ook terug laat komen. Shop hier Studio Anneloes en Basics online.

Fan van Studio Anneloes en opzoek naar iets leuks in de uitverkoop? Dan hebben we iets leuks voor je! Omdat we altijd de nieuwste collecties in de winkel presenteren, moeten soms items uit eerdere thema’s het veld ruimen. En daar bedoelen we mee : je ziet ze niet meer in de winkel ziet hangen. Maar via de webshop zijn ze nog steeds te koop. En wel met korting! Shop hier Studio Anneloes met korting tot 70%.

author-sign
×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?
×