Hilnetta's
Je leest nu
More of Me nieuws!
0
Nieuwsbrief Update

More of Me nieuws!

Maart is voorbij gevlogen en we sluiten het met een super weekend af!

Vrijdag 29/ maart MoM:Ent
Aankomende vrijdag (18.00 tot 22.00 uur) is een avond speciaal georganiseerd voor jou! Laat je een avondje extra verwennen tijdens dit More of Me Event.
We verwelkomen je met een heerlijk glaasje wijn geschonken door Nic&ik en sfeervolle muziek van Carolina & Emma. Wij helpen je bij het uitzoeken van een nieuwe voorjaarsoutfit en het team van Hairstyling Manon is er om je haar & Make-up een update te geven. YMMS komt prachtige oorbellen en shawls showen voor bij je nieuwe look.
Overheerlijke hapjes worden verzorgd door Restaurant Sultani en met sportadvies van Personal Switch kom je weer helemaal in shape voor het nieuwe seizoen.

Alles bij elkaar een perfecte start voor het nieuwe voorjaar! Check je agenda, app je vriendinnen, zus, moeder & buurvrouw. Niet alleen wil jij dit niet missen, maar wij willen jou ook niet missen…

Lydia Lingerie heeft op deze avond ook e.e.a. georganiseerd, dus ga daar ook zeker even kijken voor mooie lingerie onder je nieuwe set, of een fijne bikini.

Nieuwe Collecties
Het hele jaar door krijgen we nieuwe collecties binnen, maar in het voorjaar is het toch wel extra beetje speciaal. Voor het eerst weer heel veel nieuwe kleuren en stylen, heerlijk! Alle merken hebben nu de eerste collecties uitgeleverd en het is één groot kleurfestijn in de winkel. In veel collecties vind je strepen en bloemen terug, natuurlijk wel aangevuld met basics in zwart, donkerblauw en denim.

Koopzondag 31 maart
Komende zondag kun je even lekker op je gemak shoppen, van 12.00 tot 17.00 uur hebben we de deuren geopend. (Let op: de klok wordt een uurtje verzet ‘s nachts.) We hopen op een gezellige en zonnige dag, zodat we je het echte lente-gevoel kunnen laten ervaren met al die mooie nieuwe collecties. Bovendien vieren we een klein feestje, omdat we al weer 2 jaar op deze fijne plek zitten.

YMMS
Oftewel: You Make Me Smile. A.s. vrijdagavond introduceren we op ons MoM:Ent een nieuw accessoire-merk. YMMS, zij maken prachtige oorbellen en shawls. Het team van YMMS komt de collectie showen, ze adviseren je deze avond persoonlijk wat jou het mooiste staat. Hoe leuk!

Nieuwe collectie schoenen
Al een paar jaar hebben we de fijne sneakers van DWRS in de collectie. Geheel in leer/suede, heel betaalbaar en super comfy. Ook dit seizoen hebben we weer veel mooie modellen binnen gekregen.
Sinds een paar maanden hebben we ook de schoenen en tassen van het Spaanse merk Unisa. Prachtige items ook geheel in leer/suede en met een even fijne prijs. Een deel van deze collectie bestaat uit hakken, dus als je naar een feestje gaat (of gewoon graag op mooie hakken loopt) kun je passend bij je nieuwe outfit mooie schoenen & tas combineren. Maar ook een mooie slipper heeft Unisa in de collectie. Kortom: je wandelt van top tot teen bij More of Me de deur uit, zo de lente in.

Lieve groet,

Hilnetta, Naomi & Hilde

author-sign
×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?
×