Hilnetta's
Je leest nu
Little Escapes by STUDIO ANNELOES
0
Flash Nieuwsbrief Update

Little Escapes by STUDIO ANNELOES

We zijn allemaal weleens toe aan een ‘break’, een pauze, even er tussenuit om onze zinnen te verzetten. Vanuit deze gedachte is de collectie ‘Little Escapes’ ontstaan; je hoeft niet ver te gaan, als jij het maar een bijzonder plekje vindt om even heerlijk te ontspannen. Lekker niks doen is heel goed voor een mens om de talloze indrukken van alledag te verwerken.

Tijdens elk tripje raak je geïnspireerd door de kleuren om je heen, kleuren die iets mèt en voor je doen. De eerste levering van dit thema heeft als hoofdkleur het mooie paars.

Paars is een hele tijd weg geweest uit het modebeeld maar fijn dat het weer terug is. De kleur paars werkt kalmerend en stimulerend. Daarnaast wordt paars geassocieerd met luxe, intelligentie en magie. We bespeuren bij de klant soms enige terughoudendheid bij deze kleur terwijl het voor de meeste een prachtige tint is. Geef paars een kans!

De tweede levering is aangevuld met een heerlijke kleur blauw, het blauw waar je vrolijk van wordt! Een fijne match zelfs met het paars en het frisse oranje van dit thema.

Deze collectie is pas compleet als ook het warme oranje eraan toegevoegd wordt in deze laatste levering, het doet alvast denken aan de warme gloed van de zon en daar kijken we allemaal zo naar uit! De gekozen stoffen is dit keer een combinatie van travel, satijn en jacquard.

Mooie tops, broeken, een blazer, vest of gilet, rustig of met een print, je vindt de ‘Little Escapes’ items in de winkel, kom gauw kijken of het ook wat voor jou is. Of shop 24/7 online in onze webshop.

Shop hier Studio Anneloes collecties online.

Shop hier Studio Anneloes basics online.

author-sign
×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?
×