Hilnetta's
Je leest nu
Happy New Year!
0
Flash Nieuwsbrief Update

Happy New Year!

Het mag nog : We wensen jou en je geliefden een heel gezellig, liefdevol maar bovenal gezond 2021!

Het afgelopen jaar is een vreemd jaar geweest, voor iedereen. Wij hadden ons 15-jarig jubileum iets anders voorgesteld….maar helaas.
Er is inmiddels een tijd van ‘voor’ Corona, helaas kunnen we nog niet zeggen ‘na’ Corona. We zitten er nog midden in. Zo middenin dat de winkel verplicht gesloten is en we alleen via bellen, app, messenger of mail contact met je kunnen hebben. En het is heel fijn dat jullie dat ook echt doen!

Facebook en Instagram gebruiken we nu nog meer dan ooit, om je op de hoogte te houden van al het moois dat binnen komt (dat gaat gewoon door) en alle SALE waarmee we je blij kunnen maken. Gelukkig hebben we al 15 jaar onze webshop en ook nu is deze altijd geopend: www.moreofme.fashion

In onze webshop vind je alle items die we in de winkel hebben, bovendien is nu een groot deel met 30%-70% korting. Deze kortingsitems vind je in de speciale SALE-pagina.

Bestellingen in en om Zutphen brengen we in de meeste gevallen nog dezelfde dag aan huis (di-vrij) en de overige orders sturen we op met de Fietskoerier. Zo doen wij ook aan shop-local ;-).

Kijk eens lekker rond in de webshop we maken graag een pakketje voor je klaar. Hoe kun je ons bereiken?
Telefoon : 0575-545855
App : 06-30581715
Mail: shop@moreofme.nl
En uiteraard vind je ons op Facebook en Instagram.

Happy 2021!!

author-sign
hilnettashouseoffashion
×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?
×