Hilnetta's
Je leest nu
Fashion, fashion, fashion.
0
Flash Nieuwsbrief Update

Fashion, fashion, fashion.

Je goed voelen begint bij je happy voelen in je outfit. Niet alleen kleren maken de man, dit gezegde geldt ook zeker voor de vrouw.

Een goede outfit kan je mentaal net dat ene zetje geven waardoor je zekerder van jezelf wordt. Het kan er voor zorgen dat je net iets meer power uitstraalt voor een belangrijke bespreking, wat vrouwelijker oogt voor een leuke date of juist wat minder nadruk legt op hetgeen waar jij onzeker van wordt.

Dit zijn juist de leuke vragen die wij krijgen en waar we je heel graag bij helpen. Ons team kent de (wekelijks wisselende) collectie op z’n duimpje kan je perfect adviseren. Of het nu gaat om een een enkel item of een complete look, we helpen je graag.

Dat we bij zoveel vraagstukken kunnen helpen komt mede door uitgebreide aanbod aan merken, als o.a. Nukus, Zip73, Esqualo, Studio Anneloes, Elias Rumelis, My Essential Wardrobe. Aangevuld met mooie schoenen van DWRS en Unisa en afgemaakt met tassen van Chabo. Kortom, we kunnen je echt van top tot teen adviseren, stylen en zelfs transformeren.

Webshop
Als je vast een kijkje in ons aanbod wil nemen, of jezelf op de hoogte wil houden van ons wisselende aanbod check dan af en tot even onze webshop. Je ziet hier bijna ons gehele aanbod, uiteraard kun je het ook direct online bestellen als een bezoekje aan de winkel even niet in je schema past.

author-sign
hilnettashouseoffashion
×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?
×