Hilnetta's
Je leest nu
Basics upgrade Studio Anneloes
1
Flash Nieuwsbrief Update

Basics upgrade Studio Anneloes

Hoewel een basic eigenlijk altijd ’goed’ is, komt er soms toch ook een update. Gewoon omdat het nog leuker, beter of hipper kan. Een aantal basics van Studio Anneloes krijgen nu een update en er komen een aantal nieuwe modellen bij. De items zijn er in zwart, donkerblauw en antraciet.

Zo komt de alom geliefde broek Startup nu in een iets dikkere stof, de heavy travel quality. De broek zit hierdoor broek mooier en is beter door te dragen in het najaar. Broek Franka komt binnenkort ook in de heavy travel quality evenals de Clean blazer.

De Marilyn pantalon krijgt een mooie omslag, dit geeft de broek nog meer pit. De Poppy blouse krijgt iets meer body door de aangepaste kraag en wordt tevens iets korter. Jumpsuit Angelique krijgt vanaf dit najaar lange mouwen.

Ook komen er paar nieuwe modellen bij:
Blazer Fran, iets langere lengte, misschien heb je ’m al in een kleurtje gespot? Zowel gekleed als stoer goed te dragen.|
Kathy trousers, ook al eerder in de collectie geweest, maar nu back for good als goede basic.
Moon blouse, eveneens heeft deze haar succes bewezen en is nu een basic.
Sydney shirt, een mooie basic met boothals en lange mouwen. Zowel stoer als chic.

De nieuwe modellen zijn (voor zover binnen) nu al online te shoppen bij onze basics, die vind je hier.
Mocht je liever nog een ’gewone’ bemachtigen, dat kan natuurlijk ook want deze zijn voorlopig nog steeds leverbaar. Ook deze vind je hier bij onze basics.

author-sign
×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?
×