Hilnetta's
Je leest nu
Green Friday! ?
0
Flash Nieuwsbrief Update

Green Friday! ?

Black Friday, je kunt er als consument niet omheen want de commercials zijn er in overvloed en de nieuwsbrieven domineren met de woorden Black Friday.

Je wordt er bijna onrustig van; dit is zoveel afgeprijsd…..is toch ‘dom’ als ik nu niet toesla? Helaas blijken het aantal impuls aankopen erg hoog te zijn tijdens deze periode en geef je ongemerkt ineens meer uit dan je eigenlijk van plan was. Daarbij blijkt de gegeven korting niet altijd zo’n geweldige deal te zijn, want de oorspronkelijke prijs is soms eerst flink verhoogd….

?#re-use your wardrobe

Deze gedachte heeft ons geïnspireerd voor een leuke Green Friday actie:
Pak een of twee mooie kledingstukken uit je kast die maar blijven liggen, omdat je er geen leuke combinatie mee kunt maken. Wij gaan er samen met jou mee aan de slag zodat het alsnog een verrassend toffe outfit wordt!

Ga de uitdaging aan, wij hebben er zin in !???

Bij More of Me staan we voor mooie producten, eerlijke prijzen en bovenal service en advies met een SMILE! Wij doen ons opperste best, zodat jij helemaal blij en tevreden met je aankoop de deur uitgaat. Je nieuwe kledingstuk is niet alleen een toevoeging, maar ook een aanvulling. Vanuit je kast maak je mooie nieuwe combinaties, zo creëer jij je duurzame garderobe.

Toch heel graag SALE shoppen? Kijk hier dan in onze webshop. Hier vind je de laatste maten van prachtige toppers, die je niet meer in de winkel kunt shoppen.

author-sign
hilnettashouseoffashion
×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?
×