Hilnetta's
Je leest nu
Restyling en van More of Me naar…
0
Nieuwsbrief Update

Restyling en van More of Me naar…

Je kent vast wel dat gevoel; het is tijd voor iets anders, iets nieuws. Je vervangt de bank of een kleur op de muur, je kapper geeft je een hele andere look of je gaat met je kleding eens lekker uit je comfort zone. Bij ons kriebelt dat ook al een tijdje, zin in een restyling!

De onderneming gaat in 2024 het 20e jaar in. Vanaf april 2005 start Hilnetta in haar uppie met haar speciaalzaak in positiemode onder de naam ‘Mom2B’ op de Nieuwstad. Al snel waren er vacatures en groeiden we in 2007 naar ‘Mom2B & K!dds’ positiemode en kinderkleding aan het Basseroord. Aangevuld met damesmode en zelfs herenmode zijn we vervolgens onder ‘More of Me’ gaan werken. De naam moest natuurlijk aangepast zodat dat het aanbod ook dekte. Inmiddels zitten we al weer 7 jaar in ons grote fijne pand terug aan de Nieuwstad. Lekker rustig en goed bereikbaar. Een winkel vol met items waar jij als vrouw blij van wordt. Kleding, schoenen, tassen & accessoires. Een plek waar je je op gemak kunt voelen en waar jij ‘gezien‘ wordt.

Nu spelen er een aantal zaken die ons hebben doen besluiten de winkelnaam nog een laatste keer te wijzigen. Zo komen de meesten van jullie naar ‘More of Me’ maar we horen ook heel veel varianten als More and Me, Mi á More en kregen zelfs felicitaties vanwege de vermeende nieuwe vestiging in de Turfstraat (Mirame). Er zijn ook steeds meer winkels die op een of ander manier ‘More’ in hun naam dragen, weinig onderscheidend dus. Als laatste hebben we zelfs juridische stappen moeten ondernemen om te voorkomen dat we in de regio verward zouden gaan worden met grote maten winkel ‘More fashion’ dat onlangs een vestiging opende in de Beukerstraat. Ons verweer was gelukkig succesvol voor Zutphen maar niet daarbuiten en dat zit ons toch niet helemaal lekker. We kennen onze kracht maar hebben natuurlijk niet al die jaren onze winkel gepromoot om vervolgens verward te worden met een ketenwinkel voor een andere doelgroep.

In de jaren zijn we jullie steeds meer gaan (her-)kennen en weten we waar we je blij mee kunnen maken. Vaak hebben we zelfs namen bij jullie gezichten. En hoewel we de winkel natuurlijk met verschillende collega’s draaien is besloten dat de winkel de naam van de oprichtster krijgt. Zowel uniek als herkenbaar: Hilnetta! Om dit te realiseren is het nodig om de winkel een paar dagen te sluiten. Dit zal zijn van dinsdag 2 april t/m donderdag 4 april. Op vrijdag 5 april & 6 april wordt de winkel weer feestelijk heropend.

Save the date: 5 & 6 april is het partytime! Hapjes & drankjes om onze restyling te vieren en dit wil je niet missen toch? Bovendien hangt de winkel vol met nieuwe voorjaarscollecties, ook een goede reden om gezellig langs te komen. En natuurlijk hebben we toffe winacties & leuke goodies. Maar daarover later meer. We zien jullie graag!

author-sign
×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?
×