More of Me by Hilnetta
Je leest nu
Nieuwe collecties : high summer & pre-fall
0
Flash Nieuwsbrief Update

Nieuwe collecties : high summer & pre-fall

Ondertussen zijn er ook weer dozen met mooie pareltjes binnen gekomen, van o.a. Ibana, Culture en My Essential Wardrobe. Het ene merk komt met hoogzomer items, want je kunt altijd nog wel iets luchtigs gebruiken. Het andere merk komt al met pre-fall, daar moeten we nu nog niet aan denken maar het zijn wel prachtige items. Echte musthaves. We willen graag wat highlights benoemen.

Culture
Dit Deense merk is altijd in voor een leuk printje, net even wat anders. De materialen zijn hoofdzakelijk katoen, viscose of linnen, wat natuurlijk heerlijk luchtig is tijdens de warmere dagen. Vrolijke tops, mooie midi en lange jurken, een schattig wat korter rokje met bijpassende top. Check hier CULTURE.

Ibana
Nieuw is The Resort Collection. Prachtige luxueuze stoffen en afwerking, daar worden we altijd blij van als we de items van Ibana uitpakken. Een beauty van een jurk in paars en latte, wow, heb je nog een feestje? Mooie blouses in verschillende modellen; paars, almond white, latte en een diep oranje. Oh ja, ook nog twee blouses met een print, te gek, die moet je in het echt zien. Natuurlijk ontbreekt de bijpassende leren broek niet, de paarse is een echte eye-catcher! Check hier IBANA.

My Essential Wardrobe
De kleding is clean maar heeft wel altijd een eigen twist, hetzij in detail of in kleur. Fijne lange jurken in zwart, effen groen of turquoise met een printje. Een lekker losvallend t-shirt, hemdje en een top, dat kan weer leuk op de lange groene rok. Kom naar de winkel en kijk of dit Deense merk ook iets voor jou in petto heeft. Check hier My Essential Wardrobe.

×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?