More of Me by Hilnetta
Je leest nu
Investment pieces
0
Flash Nieuwsbrief Update

Investment pieces

Een goede winterjas kiezen, is een hele uitdaging. Het ideale model is comfortabel en moeiteloos te combineren met je hele wintergarderobe. Welk model goed bij jou past, is heel persoonlijk. Ga je voor een lange winterjas die je overal overheen kunt dragen of kies je liever een korte jas? En vind je het leuk als jouw jas opvallende eigenschappen zoals een print of fringes heeft of kies je liever een neutraal model dat écht overal bij past?

Het belangrijkste is dat de stijl van de jas past bij jouw voorkeuren. Je koopt een jas voor de lange termijn en niet voor één seizoen. Kies je voor een dunne tussenjas, een warme gewatteerde jas (met of zonder echt dons), een hippe teddy of van mooi boiled wool? Of een jas met een combinatie van beide. Keuzes te over dit seizoen.

Studio Anneloes heeft dit jaar voor het eerst ook prachtige jassen. De eerste zijn al binnen. We are in love…

Check hier alle jassen & bodywarmers.

En niet te vergeten alle mooie bodywarmers, poncho’s & gilets die er dit seizoen zijn. Veel van deze kun je zowel binnen als buiten dragen, dus multifunctioneel. Ook fijn voor in de auto, want dan is een dikke jas echt te veel.

author-sign
×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?