More of Me by Hilnetta
Je leest nu
50% korting & start nieuw seizoen
0

50% korting & start nieuw seizoen

Bij More of Me staan we nooit stil. Als er even niets lijkt te gebeuren in de winkel zijn we op de achtergrond al weer nieuwe plannen aan het smeden. Het nieuwe seizoen staat voor de deur en daar zijn we al helemaal klaar voor…. #zinin

Very Special Days
Zo noemen we onze uitverkoop/SALE/opruiming. Het zijn namelijk ook echt Very Special Days! Vanaf vrijdag 24 januari krijg je 50% korting op de gehele wintercollectie, inclusief schoenen, tassen en accessoires. Niets leuker dan met een flinke korting je kast aanvullen met de mooiste items. En nu de prijs zo laag is, misschien is het dan juist leuk om eens voor wat andere of gewaagdere items te kiezen dan je normaal zou doen! Denk eens aan een mooi leren jasje of een item met meer kleur/print dan er al in je kast hangt. Wie weet ontdek je een nieuwe kant van jezelf en ben je toch stoerder/hipper/vrouwelijker dan je al die jaren gedacht hebt… We helpen je graag met het vinden van een nieuwe look. Surprise yourself!

Geen koopzondag
Let op: aanstaande zondag 26 januari is er GEEN koopzondag! We gaan dan namelijk naar de modebeurs om voor jou de leukste merken en items voor komende winter te spotten. We staan altijd open voor iets nieuws, dus mocht jij bijv. een heel tof merk weten dat je graag bij ons in de winkel zou zien (wat uiteraard nog niet ergens in Zutphen verkrijgbaar is), laat het ons dan weten! Of mis je bepaalde trenditems, let us know. We hebben what’s app waarop we bereikbaar zijn : 06-30581715.  Naar dit nummer kun je niet bellen, maar enkel appen. Ook als je een vraag voor ons hebt, of een artikel wil reserveren. (Tijdens onze openingstijden worden de apps behandeld.)

Nieuw seizoen & nieuwe collecties
We blijven het roepen: het gehele jaar komen er nieuwe collecties binnen, elke week. Maar nu het voorjaar begint te komen voelt het weer extra speciaal. Zo hangt er nu al veel nieuws van Studio Anneloes en zijn de eerste items van Nukus en DenimHunter binnengekomen. Nu al heerlijk draagbaar, met een knipoog naar het voorjaar. We love it!

Werken bij More of Me
Zelf zijn we natuurlijk heel blij om bij More of Me te mogen werken. Niets leuker dan elke dag mensen heel blij maken. Lijkt jou dat ook geweldig? Dan zijn we op zoek naar jou…Wij bieden: een baan voor ca. 14 – 21 uur per week met gezellige collega’s en heel leuke klanten. We vragen: iemand die super blij wordt van mode, die sterk in haar schoenen staat, die weet wie ze is en wat ze wil en die weet hoe ze een ander kan laten stralen in de juiste outfit. Iemand die naast sterk ook heel lief is en met onuitputtelijke energie, want we lopen graag die 10 stappen verder voor iedereen. Ben jij die sprankelende persoonlijkheid die wij zoeken, laat ons dan zsm met je kennismaken. Je kunt dit doen door een mail te sturen aan: hilnetta@moreofme.nl of per brief naar Nieuwstad 20, 7201NP Zutphen. Heb je vragen? App ons dan op 06-30581715. We kijken uit naar alle leuke reacties!

We wensen je een heel fijn weekend!
Lieve groet, Hilnetta, Naomi & Hilde

author-sign
×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?