Hilnetta's
Je leest nu
Winter-SALE, koopzondag & nieuwe collecties
0
Nieuwsbrief

Winter-SALE, koopzondag & nieuwe collecties

WinterSALE
De winter is in volle gang en zo ook de SALE. Vanaf nu krijg je 50% korting op de wintercollecties, jassen, tassen, schoenen en accessoires. Als je het daar niet warm van krijgt! Bovendien 70% korting op diverse restanten. En ook hier zitten nog heerlijke warme vesten etc. bij, dus koud hoef je het echt niet meer te krijgen.  

Koopzondag 27 januari
Op vrijdag hebben we altijd koopavond tot 20.00 uur, maar als dat je niet uitkomt bof je deze week: er is koopzondag! Van 12.00 tot 17.00 uur hebben we de deuren geopend. Figuurlijk dan, want voor open deuren is het een beetje te koud. Om even lekker op te warmen maken we een lekker vers kopje koffie of thee voor je zodat je even een heerlijk momentje voor jezelf hebt.  

Nieuwe collecties
Terwijl collecties verdwijnen komen natuurlijk ook weer nieuwe binnen. Studio Anneloes heeft 2 prachtige thema’s uitgeleverd: ‘Resort’ en ‘Concrete Coral’ met een knipoog naar het voorjaar. Mooie items met donkerblauw, lichtgrijs en coraal. Het derde thema Jungle Fever is al deels uitgeleverd. Mooi en warm met armygreen. We kunnen niet wachten tot het compleet is.

L.O.E.S.
L.O.E.S. staat voor Lots Of Easy Styles en is het kleine zusje van Studio Anneloes, maar zeker niet minder leuk! Sportieve items in heerlijk zachte katoen en viscose.

Webshop
Geen zin om de deur uit te gaan maar wel zin om de SALE of nieuwe collecties te bekijken? Shop op je gemak online in onze webshop dan bezorgen we ‘t gewoon bij je thuis! Dinsdag t/m vrijdag vóór 10.00 uur besteld wordt zo mogelijk nog dezelfde dag bezorgd. Reserveren en afhalen kan natuurlijk ook.

Kortom, we gaan een heerlijk lang winters weekend tegemoet, vol met warmte. Have fun!  

Grtz, Team More of Me    

author-sign
hilnettashouseoffashion
×

Hallo!

Klik hier onder om te chatten via WhatsApp of stuur een email aan info@moreofme.nl

× Hoi, kunnen wij je helpen?
×